2020 Albanian Independence Day
Dear members of the Albanian-Canadian Community of BC,
We hope that this email finds you and your families in good health at this challenging time of the
Public Health Emergency that our communities, our Province, and the world are facing.
Please be advised that our annual Independence Day event this year is going to be held via
ZOOM on November 28, 2020 at 7 pm.
For those who wish to participate in this activity, please register by providing your full name and
contact information to Mrs. Ardita Fishta at ardita39@gmail.com.
We look forward to seeing all of you at The Albanian Independence Day event on zoom.
Thank you.
Eaglesland Albanian Society of BC

2020 -Albanian Independence Day Event
VIA ZOOM
“Eaglesland” Albanian Association of BC
PROGRAM
1- Canadian and Albanian Anthems
2- Introduction Speech – Ardian Lagji – Albanian Canadian Association of BC Chairmen
3- Guest Speaker – Mr. Ermal Muca, Albanian Ambassador to Canada
4- Short Cultural Program – Poems, Music, Video clips – Ardita Fishta, Tina Ferro

5-Concluding Remarks


Te dashur Anetare te Komunitetit Shqiptar ne Vankuver,
Duke uruar qe ju dhe familjet tuaja te jeni mire me shendet ne kete kohe te veshtire te
Urgjences se Shendetit Publik shkaktuar nga korona Virus19, ju njoftojme se kete vit
aktiviteti tradicional i festes se flamurit do te zhvillohet Virtualisht (Computer Generated)
nepermjet pjesemarrjes ne aplikacionin ZOOM.
Numri i pjesemarresve eshte i kufizuar per shkak te licences se programuesit deri ne
75 persona. Ne ju ftojme te gjitheve te merrni pjese, gjithsesi perparesi do tu jepet
anetareve te Shoqates.
Per tu regjistruar ne kete aktivitet, ju lutem dergoni me pare kerkesen tuaj nepermjet
emailit tek ardita39@gmail.com.
Per te patur nje informacion sa me sakte tuajin lutemi dergoni si me poshte:
1. Emrin e plote
2. Adresen a sakte te emailit tuaj
3. Numrin e telefonit, per kontakte te metejshme.
4. Regjistrimi mbyllet ne daten 24 Nendor 2020.
Aktiviteti do te zhvillohet ne daten 28 Nendor 2020 ne oren 7pm.
Se shpejti regjistranteve do tu dergojme informacionin e nevojshem per tu futur
ne aplikacionin ZOOM.
Ne lidhje me kuotat, ju njoftojme se kete vit per shkak te situates qe po kalojme kuotat
do te jene sipas deshires. Per ata qe kane mundesine dhe duan te ruajne anetaresimin
lutemi beni pagesen elektonikisht ne adresen e emailit: ardita39@gmail.com.
Kuotizacioni eshte si vijon: Personal: $30.00; Cift: $50.00; Familje: $70.00; I moshuar
(65 vjec e siper): $15.00; Student: $20.00.

Programi paraprak I Festes eshte si me poshte:

PROGRAM
1- Himni Shqiptar dhe Kanadez
2- Fjala e Hapjes – Pershendetje e Kryesise se Shoqates
3- I ftuar – Mr. Ermal Muca, Albanian Ambassador to Canada
4- Program Kulturor: Pershendetje nga Femijet; pergatitur nga Ardita Fishta eTina Ferro
5- Mbyllje.
Njoftime me te hollesishme do ti dergojme ne ditet ne vijim.
Kryesia e SHoqates: “Eaglesland Society of BC”